Geldvragen? Zoek op wikifin.be

Iedereen heeft wel eens vragen over geld, bijvoorbeeld over een beleggingsproduct, verzekeringen of je pensioen. Maar waar kan je best terecht voor meer informatie, onafhankelijk van een commerciële bank of verzekeraar?

Wikifin.be geeft antwoord op al je vragen. Wikifin is een initiatief van de FSMA, de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten. Volgens de voorzitter van de FSMA is de Wikifin-website al meer dan twee miljoen keer bezocht tijdens de voorbije twaalf maanden. Wikifin@school probeert jongeren financiële geletterdheid bij te brengen.

De Wikifin-website bevat ook een hele reeks handige checklists en tips. Voorkom fraude bij beleggingen of leer hoe je je hypotheeklening kan heronderhandelen. Een aanrader!

===

Mijn boek Bankers are people, too gaat niet over personal finance. Als je echter wil weten hoe banken precies werken en welke rol ze spelen in de economie, is mijn boek de aangewezen introductie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *